NBA
Esports Bàsquet 05/07/2011

Rudy Fernández: "No descarto tornar a Europa"

El mallorquí ha explicat que tornaria al vell continent si es produís el tancament patronal però que només aniria a un projecte guanyador per competir per l'Eurolliga

Redacció
1 min
El campió de la NBA es reforça amb Rudy

AndorraEl flamant jugador dels Dallas Mavericks Rudy Fernández ha assegurat que en el cas que hi hagués definitivament el tancament patronal a la NBA es plantejaria tornar a Europa; encara que ha matisat que sempre seria a un projecte guanyador on pogués lluitar per aconseguir l'Eurolliga.

"No descarto tornar a Europa. És cert que l'ACB la conec per haver jugat al Joventut, però vull guanyar títols si tornés. No he tingut la sort de jugar cap 'Final Four' i m'agradaria fer-ho i guanyar-la", ha dit des del Nike Camp de bàsquet d'Andorra.

En aquest sentit ha assegurat que no rebutjaria a un equip europeu mentre aquest li oferís "un bon projecte de futur i possibilitat de guanyar títols".

"El tancament patronal no se sap si durarà un dia, una setmana o tot l'any. És cert que si dura tot l'any em plantejaré tornar, és clar, però ara mateix no vull ser egoista i jugar per un equip on pugui estar-m'hi tres mesos i després deixar-lo tirat en els moments clau", ha reconegut.

De fet, Rudy Fernández no vol pensar en un tancament patronal definitiu, i en canvi en poder jugar al 100% amb els vigents campions de l'NBA. "Si Dallas ha fet l'esforç del traspàs, això em dóna més confiança i força per entrar a la pretemporada quan sigui i lluitar per jugar", ha assegurat. "Tinc clar què vull, el millor per a mi, i que és seguir a Dallas i estar amb l'equip", ha conclòs.

stats