Esports Bàsquet 19/01/2012

Svetislav Pesic també dóna suport al SOS Basket Girona

A més de donar un cop de mà al projecte, Pesic s'ha fet retirar la pissarra reservada als tècnics a l'apartat del 'Hall of Fame' del lloc web

David R. Jover
2 min

BarcelonaPoc a poc el projecte SOS Basket Girona va guanyant més adeptes i l'exentrenador del conjunt gironí, Svetislav Pesic, és el darrer en donar suport al Sant Josep Girona en la seva tasca de donar a conèixer la seva situació. Per a un dels ideòlegs del projecte, Carles Canals, "aquesta col·laboració és molt important, perquè es tracta d'un dels millors entrenadors d'Europa i que mai té un no per resposta. A més, fa una aportació econòmica retirant-se la seva pissarra. És important per a nosaltres que Pesic ens doni suport", reconeix l'exjugador ara relacions externes del Sant Josep.

Des que el passat divendres es va posar en marxa el lloc web s'han comprat al voltant de 3.000 píxels, una xifra més que bona segons s'informa des del club gironí. Tot i així l'objectiu, a més de poder recaptar diners, és donar-se a conèixer i tenir presència a les xarxes socials. Canals creu que "la valoració és positiva però necessitem més. I no parlo de les aportacions econòmiques només, parlo que la gent ens segueixi a Facebook i Twitter. Això ens donarà força", se sincera.

Gràcies al projecte, diverses empreses s'han posar en contacte amb el club. "Hem començat a parlar amb algunes empreses, la idea està agradant molt i esperem aviat començar a tenir respostes positives", assegura Canals, que sap que la supervivència del club passa pel suport de la societat gironina i, sobretot, d'empreses que vulguin invertir en el club.

La valoració és positiva però necessitem més. I no parlo de les aportacions econòmiques només, parlo que la gent ens segueixi a les xarxes socials ( Twitter @SOSBasketGirona i Facebook SOS Basket Girona ) i es parli d'aquesta iniciativa. Això ens donarà força per tirar endevant el projecte

stats