ADDECO OR
Esports Bàsquet 03/01/2012

Els jugadors del Sant Josep Girona es planten: no entrenaran més si no cobren

Els jugadors del CB Sant Josep Girona han anunciat aquest dimarts que ja fa més de tres mesos que no cobren les seves nòmines i que renunciaran a entrenar si no se'ls paga

D.r. Jover
1 min
Els jugadors durant la roda de premsa

BarcelonaLa situació és delicada. Només un gir de 360º podria salvar la situació d'aquest històric del bàsquet, que per sobreviure es va haver de refundar fa més de tres anys.

Els jugadors del Sant Josep fa més de 3 mesos que no reben el seu sou i ja no poden més. Han dit prou un cop s'ha acabat l'any 2011 i han trobat que no hi ha respostes a la seva situació. Fins i tot, en el darrer desplaçament a Logronyo, jugadors i cos tècnic van haver de posar diners de la seva butxaca per poder competir.

Aquest dimarts, a Fontajau, el jugador Nacho Ordín, en boca de tots els altres companys, ha anunciat que "a partir del dia 9 no entrenaran" si no han cobrat el que se'ls deu, tot i que ha deixat clar que sí que jugaran els partits. D'altra banda ha fet referència al patrocinador, Tots som Girona, perquè "pagui els diners que deu al club", ha comentat.

Per acabar, Ordín ha recordat que són "professionals" i que volen "complir el seu contracte" amb el club gironí.

stats