ADDECO OR
Esports Bàsquet 15/02/2012

Pep Guardiola dóna suport al Sant Josep Girona

El tècnic de Santpedor ha volgut donar un cop de mà al projecte SOS Basket Girona del Sant Josep, que té com a objectiu aconseguir ingressos a través de la web

D.r. Jover
1 min
Pep Guardiola

BarcelonaL'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha mostrat el seu suport al CB Sant Josep Girona, que actualment travessa una situació econòmica delicada i ha de pensar fórmules imaginatives per tirar endavant.

El projecte SosBasketGirona va néixer fa un mes amb l'objectiu de vendre píxels virtuals de dues imatges, una del pavelló de Fontajau i una del primer equip, i aconseguir ingressos extraordinaris per poder acabar la temporada. El Sant Josep Girona, equip de l'Addecco Or, la segona divisió del bàsquet estatal, pateix greus problemes econòmics.

Fins al moment s'han venut més de 12.000 píxels virtuals, la qual cosa suposa una petita injecció econòmica per al club gironí, que es va haver de refundar l'any 2008 després de la desaparició de l'extint Akasvayu Girona, aleshores a la Lliga ACB. La quantitat mínima per aportar és 1 euro, i es pot fer a través d'aquesta pàgina. Altres personalitats com Svetislav Pesic i Marc Gasol també han donat suport a l'equip de bàsquet.

stats