Adecco Or
Esports Bàsquet 19/03/2011

Pep Ortega decidirà demà si denuncia Seawright per una agressió que ha necessitat vuit punts de sutura

L'ala pivot del Girona FC es reunirà demà amb el seu president i decidirà si denuncia Kahiem Seawright (Lleó), que ahir el va agredir una vegada finalitzat el partit

àlex Gozalbo
1 min
Girona FC.

BarcelonaPep Ortega decidirà demà si denuncia Kahiem Seawright, que ahir el va agredir una vegada finalitzat el partit entre el Girona FC i el Lleó (81-72). L'ala pivot té previst reunir-se amb el president del CB Sant Josep de Girona, Francesc Ferroni, abans de prendre qualsevol decisió.

Ortega, que després del partit va passar per la Clínica Girona, va rebre vuit punts al braç. La lesió se la va produir en caure, després de ser colpejat per Seawright, sobre el túnel de vestidors. A més, l'ala pivot de Vic té un cop al cap. Tot i això, el jugador no està descartat per al partit de dimecres (20.30 hores) a la pista del CB Tarragona 2017.

El Lleó lamenta l'incident, però no creu que Kahiem Seawright rebi cap sanció ja que els àrbitres, Alberto Sánchez i David Manuel Guillán, no van anotar-ho a l'acta oficial. “És evident que el nostre jugador no va actuar bé”, es reconeix des del club. Això sí, també diuen des de Lleó que Pep Ortega no va estar encertat en senyalar-li el marcador i fer-li comentaris sobre el resultat, quan el partit ja estava sentenciat.

stats