Jocs Olímpics de Londres
Esports Bàsquet 19/06/2012

Sergio Scariolo deixa Fran Vázquez sense Jocs Olímpics de Londres 2012

El pivot compta amb una oferta de renovació del Barça Regal, però també amb una proposta per jugar a l'Unicaja i una altra per donar el salt, de la mà dels Orlando Magic, a la NBA

àlex Gozalbo
1 min
Fran Vázquez, amb el títol de la Lliga Endesa

BarcelonaSergio Scariolo ha donat a conèixer aquest dimarts la llista de jugadors convocats per als Jocs Olímpics de Londres. El seleccionador ha escollit 13 noms per tenir un recanvi de nivell (Rafa Martínez) en cas que la fasciïtis plantar de Joan Carles Navarro vagi a més. Víctor Sada, que no vol continuar com el tercer més mal pagat del Barça Regal, apareix entre els tres bases.

La llista la formen José Manuel Calderón, Víctor Sada, Sergio Rodríguez, Sergi Llull, Joan Carles Navarro, Rudy Fernández, Rafa Martínez, Fernando San Emeterio, Víctor Claver, Pau Gasol, Marc Gasol, Felipe Reyes i Serge Ibaka. Una de les novetats és el retorn de Chus Mateo com a entrenador ajudant.

La Federació Espanyola ha creat una selecció B en què hi ha Xavi Rabaseda per treballar de forma paral·lela. La llista la completen Pau Ribas, Quino Colom, Josep Franch, Pedro Llompart, Álex Urtasun, Joan Sastre, Javi Beirán, Alberto Corbacho, Pablo Aguilar, David Doblas, Juanjo Triguero, Xavi Rey, Adrián Laso i Nacho Llovet.

El seleccionador italià ha deixat fora de la llista Fran Vázquez, que encara ha de decidir el seu futur. El pivot compta amb una oferta de renovació del Barça Regal, però també amb una proposta per jugar a l'Unicaja i una altra per donar el salt, de la mà dels Orlando Magic, a la NBA.

Si el jugador marxa, Vitor Faverani és el favorit a can Barça, però el club blaugrana hauria de negociar amb el València Basket la seva sortida.

stats