Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/12/2011

Sito Alonso: "No valoraré el meu darrer mes a Badalona"

L'entrenador torna aquest diumenge (12.30 hores, Esport 3) a Badalona, on el Lagun Aro GBC visita el Fiatc Joventut. A més, el Barça Regal rebrà (18 hores, Teledeporte) l'Unicaja i l'Assignia Manresa (19 hores), el Lucentum Alacant

àlex Gozalbo
1 min
Sito Alonso.

BadalonaL'entrenador Sito Alonso torna aquest diumenge (12.30 hores, Esport 3) a Badalona, on el Lagun Aro GBC visita el Fiatc Joventut.

El tècnic explica a l'ARA amb quines sensacions ho fa: "No esperava tornar a Badalona en aquesta situació. Pensava que estaríem més tranquils a la classificació. Per una altra banda, no guardo res dolent de la meva etapa al club. Les coses que vaig viure són positives. No valoraré el meu darrer mes a Badalona, on vaig estar sis anys molt positius. Serà fantàstic veure a molta gent que trobo a faltar".

"En aquest moment nosaltres depenem molt del nostre caràcter. La nostra mentalitat és una mica més dèbil i hem d'intentar que ells no puguin fer com contra el Cajasol i imposar el seu ritme. No podem competir en un partit de correcarrers. La Penya té algunes debilitats i intentarem explotar-les", opina Sito Alonso.

A més, aquest diumenge el Barça Regal rebrà (18 hores, Teledeporte) l'Unicaja i l'Assignia Manresa (19 hores), el Lucentum Alacant.

stats