NBA
Esports Bàsquet 20/02/2011

L'Staples Center tanca l'All-Star de Los Angeles amb el partit més esperat

Després dels concursos d'anit, aquesta propera matinada de diumenge a dilluns (2.15 hores, Cuatro i Canal +) arriba el plat fort de l'All-Star de l'NBA; el Partit de les Estrelles

àlex Gozalbo
1 min
Griffin, Anthony i Bryant.

BarcelonaDesprés dels concursos d'anit, aquesta propera matinada de diumenge a dilluns (2.15 hores, Cuatro i Canal +) arriba el plat fort de l'All-Star de l'NBA; el Partit de les Estrelles.

L'equip de la Conferència Oest, que estarà entrenat per Gregg Popovich, començarà el partit amb un cinc inicial format per Chris Paul (New Orleans), Kobe Bryant (Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City), Carmelo Anthony (Denver) i Tim Duncan (San Antonio).

A la banqueta esperaran la seva oportunitat Pau Gasol (Lakers), Manu Ginobili (San Antonio), Kevin Love (Minnesota), Dirk Nowitzki (Dallas), Russell Westbrook (Oklahoma City), Deron Williams (Utah) i Blake Griffin (Clippers), l'autèntic protagonista del cap de setmana.

Blake Griffin, que divendres va participar en el partit entre els rookies i els sophomores i ahir en el concurs d'esmaixades, aspira a convertir-se en el tercer jugador de tots els temps en aconseguir la distinció de millor jugador (MVP) d'un All-Star en el seu any de debutant.

El conjunt de la Conferència Est, que estarà dirigiy por Doc Rivers, estarà format per Derrick Rose (Chicago), LeBron James i Dwyane Wade (Miami), Amare Stoudemire (New York) i Dwight Howard (Orlando).

Els reforços que esperen a la banqueta són Rajon Rondo, Ray Allen, Paul Pierce i Kevin Garnett (Boston), Chris Bosh (Miami) i Al Horford (Atlanta).

La presència de quatre jugadors dels Boston Celtics i tres dels Miami Heat a l'equip de la Conferència Este fan que la seva rebuda a l'Staples Center estigui clara.

stats