ACB
Esports Bàsquet 15/03/2011

Toni Bové i l'art d'embenar

La presentació de la cinquena edició del llibre del fisioterapeuta del Regal Barça, que ha tingut lloc a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou, ha estat un èxit

àlex Gozalbo
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'embenat és una part important del bàsquet que tot jugador ha de conèixer. És per això que 'El vendaje funcional', el llibre en què Toni Bové resumeix les principals tècniques, està tenint tant èxit. Aquesta tarda, de fet, s'ha presentat la cinquena edició a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.

La presentació d’aquesta nova edició del llibre de Toni Bové ha tingut moments emotius, com quan el protagonista de l’acte ha recordat figures importants en la seva carrera professional com l’expresident del COI, Joan Antoni Samaranch.

Bové també ha tingut paraules d’agraïment per al Barça, club en el qual ha passat 29 anys de la seva vida i amb el que ha reconegut que segueix gaudint amb la seva feina "dia rere dia”.

Joan Bladé, el directiu blaugrana responsable de la secció de bàsquet, també ha tingut paraules d’agraïment a la tasca de Bové amb la secció, ha repassat la seva trajectòria professional i l’ha arribat a comparar amb “l’Àngel Mur del bàsquet blaugrana”. L'antic massatgista del primer equip del Barça de futbol també ha estat present en aquesta presentació de la cinquena edició del llibre.

stats