Bàsquet
Esports Bàsquet 23/08/2011

Víctor Sada confia en no ser el darrer jugador descartat per Scariolo

Sada ha dit que té "confiança" en ser entre els 12 escollits per jugar l'Eurobàsquet, i admet que Espanya és favorita per guanyar el torneig

Redacció
1 min
Víctor Sada durant un amistós de la selecció espanyola contra Bulgària

BarcelonaEl base del FC Barcelona Víctor Sada ha declarat aquest dimarts, després de l'entrenament de la selecció espanyola de bàsquet a Múrcia, que confia en ser present a l'Europeu de Lituània que arranca el proper dia 31 d'agost.

Sada és un dels tres noms que més sonen per ser el darrer jugador descartat pel tècnic Sergio Scariolo de cara a la convocatòria final pel torneig. El base, però, ha comentat: "Jo em veig allà, i des del principi he dit que sóc aquí per ajudar i per ser entre els 12 que disputin el campionat".

I ha afegit: "Tinc confiança i, tot i que la decisió la prendrà en Sergio [Scariolo], jo intentaré ajudar a que decideixi incloure'm en el grup".

Sensacions de cara a l'Eurobàsquet

Sada també ha parlat de les opcions de la selecció de cara al torneig, i ha reconegut que Espanya és favorita i que "si fa les coses bé, té força opcions de guanyar".

Aquest dijous el combinat espanyol disputarà un altre amistós de preparació per l'Eurobàsquet, aquest cop davant d'Austràlia. El base del club català també s'hi ha referit, i ha comentat que "les sensacions són bones" i que "davant Eslovènia vam fer un pas endavant, sobretot en defensa".

Tot i això, ha admès que encara els falta "una mica de fluïdesa en l'atac". El del Barça ha conclòs: "Hem d'acabar de veure els rols dels jugadors i preparar-nos bé, però ja estem en el bon camí i tenim ganes que comenci l'Europeu".

stats