ACB
Esports Bàsquet 10/03/2011

Victòria de mèrit del DKV Joventut contra el Blancos de Rueda Valladolid (84-74)

Després de cinc derrotes en sis partits, La Penya ha superat el Blancos de Rueda Valladolid (84-74) i s'ha retrobat amb la victòria

L'aler del Joventut Hosley defensa a Robinson del Blancos de Rueda Valladolid.

BadalonaDesprés de cinc derrotes en sis partits, el DKV Joventut ha superat el Blancos de Rueda Valladolid (84-74) i s'ha retrobat amb la victòria. Will McDonald, amb 18 dels seus 24 punts en la primera meitat, ha estat clau.

El DKV Joventut ha començat amb concentració el partit (6-2), però ben aviat s'ha vist pel darrera al marcador (6-10). La culpa l'han tingut les transicions ofensives del Blancos de Rueda Valladolid, que ha sabut treure profit del mal balanç defensiu de l'equip local. L'entrada de Josep Franch per Rusell Robinson ha ajudat a organitzar l'atac de la Penya, que ha arribat al final del primer quart amb 19-22.

El Blancos de Rueda Valladolid ha sabut mantenir en els primers minuts del segon quart avantatges curts, però constants. Amb la baixa de Lamont Barnes, Eulis Baez gairebé tota l'estona amb Will McDonald, situant-se per davant i evitant qualsevol passada interior. Tot i així, el pivot de la Penya ha anotat sovint en un partit que ha arribat al descans amb 42-44.

La intensitat defensiva del DKV Joventut ha millorat després del descans, alternant amb èxit les seves tres defenses habituals. L'equip local ha arribat a guanyar per sis punts (51-45) un partit que ha arribat al final del tercer quart amb el resultat de 62-59.

La Penya ha tornat a començar molt bé el darrer quart (69-62), però aviat s'ha trobat amb la reacció del Blancos de Rueda Valladolid. La recta final del DKV Joventut ha estat molt bona i, gràcies a l'encert de David Jelinek, no ha patit per sumar la victòria (84-74).