BÀSQUET
Esports Bàsquet 05/07/2011

Villacampa: "És el moment d'aixecar-nos i tornar a caminar"

Villacampa ha reconegut a la presentació del nou tècnic que li fa una "il·lusió tremenda" recuperar-lo com a entrenador, ja que segueix la filosofia de l'entitat

Efe
1 min
Jordi Villacampa, en la presentació del nou entrenador, Salva Maldonado. ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BadalonaEl president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, s'ha mostrat optimista amb el futur del club en afirmar que l'entitat ve d'un any difícil i és el moment d'aixecar-se i tornar a caminar. Villacampa ha reconegut a la presentació del nou tècnic, Salva Maldonado, que li fa una "il·lusió tremenda" recuperar-lo com a entrenador, ja que segueix la filosofia de l'entitat catalana, i esperen iniciar amb ell un nou projecte.

El president verd-i-negre ha dit que existeixen "bones perspectives" per aconseguir un nou patrocinador en substitució de DKV Seguros i que està "il·lusionat" amb poder "consolidar un projecte real que camini bé". El Joventut espera conèixer els diners que aportarà als clubs el nou patrocinador de la Lliga ACB i tancar un acord amb un nou espònsor per definir el pròxim pressupost del club que en aquests moments compta amb ingressos que sumen "4,5 milions d'euros".

"No som el paradigma ni l'exemple de res, perquè no som l'únic club de l'ACB que viu una situació econòmica (complicada). Hem de buscar un club sostenible", ha comentat Villacampa. Sobre el model esportiu que vol Villacampa, el planter seguirà sent "l'aposta" i espera que alguns jugadors "també apostin per la casa", en referència a Josep Franch, que encara no ha respost a l'oferta de renovació del club.

El base verd-i-negre forma part, al costat del pivot Nacho Llovet, de la llista de jugadors sotmesos a dret de tempteig. El màxim mandatari verd-i-negre ha reconegut que la situació viscuda pel club, que des de l'octubre està en un procés de concurs de creditors en haver acumulat un deute de 12 milions d'euros, els ha fet "més madurs i experimentats", ha assenyalat.

stats