Eurolliga
Esports Bàsquet 01/04/2011

Xavi Pascual: "El Panathinaikòs ha estat molt superior"

L'entrenador del Regal Barça, Roger Grimau, Joan Carles Navarro i Ricky Rubio analitzen l'eliminació del vigent campió de l'Eurolliga

David Jover
2 min
Xavi Pascual.

BarcelonaL'entrenador del Regal Barça, Xavi Pascual, va admetre que el Panathinaikòs va ser "el just guanyador" del partit i va confessar que els seus jugadors van deixar de "creure en el triomf" quan es van veure per sota en el marcador."El Panathinaikòs va ser molt superior i a la segona part no hi va haver partit. Quan ens van agafar nou punts d'avantatge ens va semblar una muntanya", va explicar un Pascual molt afectat per la derrota.

Al capità blaugrana, Roger Grimau, li costarà recuperar-se anímicament, però s'ha de pensar en la Lliga ACB. "Serà complicat refer-nos perquè estem molt tocats, però tenim l'obligació de fer-ho per la nostra gent, s'ho mereixen i ara anem a per la Lliga ACB, que és el que ens queda", va explicar el de Sants, que estava realment abatut després del partit en què, per una variant tàctica, va sortir en el cinc inicial.

Per a ell, "la il·lusió de jugar la final four era molt gran i el fet de no classificar-te l'any que la jugues a casa fa molt de mal, ara estem realment abatuts", va reconèixer l'aler blaugrana.

Juan Carlos Navarro, que en aquesta eliminatòria no ha pogut exercir de líder per la gran defensa que li han fet, va explicar que el Panathinaikòs va ser "molt superior" i que al Barça li va faltar "fluïdesa en atac" i, sobretot, "jugar de pressa com fèiem sempre".

En el mateix sentit Ricky Rubio va comentar: "Ahir no vam merèixer guanyar en cap moment". El del Masnou també va afirmar: "La clau del partit va estar en la mala defensa del tercer quart, en què ells van ser molt superiors i a nosaltres els nervis ens van trair en excés". A més, Rubio no creu que la pressió afegida de jugar la final four a Barcelona "afectés" el rendiment del conjunt blaugrana.

stats