Eurolliga
Esports Bàsquet 11/04/2013

Xavi Pascual: "Suposo que avui el Panathinaikòs no s'ha queixat de l'arbitratge"

L'entrenador del Barça Regal ha analitzat la derrota contra l'equip grec

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Barça Regal, ha analitzat en roda de premsa la derrota contra el Panathinaikòs. "Suposo que avui el Panathinaikòs no s'ha queixat de l'arbitratge. Ells han fet la seva feina i nosaltres preferim no fer més comentaris", ha dit.

"Hem tingut moltes opcions de guanyar el partit, però no hem sabut administrar l'avantatge del tercer quart", ha recordat l'entrenador, que vol analitzar millor per què el seu equip no ha sabut trobar punts a prop de cistella.

Respecte a l'última possessió del Panathinaikòs, Xavi Pascual ha explicat el següent: "Teníem una falta personal per fer i no l'hem fet, havíem parlat de fer-la, però no l'hem fet i ha decidit una genialitat. Quan hem volgut fer la falta ja era massa tard i Dimitris Diamantidis ja estava en posició de tirar".

Segons Xavi Pascual, "l'equip està preparat per competir a Atenes, on esperem que tot es desenvolupi amb normalitat. Sempre és més fàcil destruir que construir i ells, caminant, intentaran tornar a dominar el ritme. Hem de millorar el potencial interior i tenir més determinació i encert a prop de cistella".

stats