ACB
Esports Bàsquet 19/12/2010

Xavi Pascual: "En defensa hem estat excel·lents"

El seu homòleg a les banquetes, Pepu Hernández, estava contrariat després del mal partit del seus jugadors. "Estem en un mal moment, no ho podem amagar", diu

David Jover
2 min
Xavi Pascual dirigint el seu equip davant el Manresa.

BarcelonaXavi Pascual era un home content després de l'àmplia victòria aconseguida avui contra un rival directe a la classificació, el DKV Joventut (83-63). El preparador de Gavà s'ha mostrat "satisfet" per haver guanyat un partit complicat. "Estem molt contents amb el partit d'avui. Teníem ganes de tornar a jugar al Palau després de diversos partits fora de casa i era important guanyar després d'haver perdut a Lituània".

La defensa ha estat una de les claus i Pascual ha radiografiat el partit: "Hem jugat un partit excel·lent defensivament, molt complert. A nivell de transició ho hem fet molt bé i l'equilibri entre el joc interior i exterior ha estat molt bé".

Qüestionat sobre l'estat físic de Navarro, Pascual ha comentar que "encara li queda temps per agafar el seu ritme. ha estat un mes parat i és nota. Poc a poc ha de tornar a saber a jugar amb contacte".

Respecte a Víctor Sada, que era dubte pel partit degut a un esquinç del lligament intern del genoll que es va produir davant el Lietuvos, Pascual no ha dubtat en elogiar el jugador badaloní: "El Víctor ha fet una mostra de caràcter i ha estat excel·lent. Ahir va fer mig entrenament i avui s'ha sentit molt bé i ha jugat", ha confessat.

L'entrenador del DKV Joventut, Pepu Hernández, s'ha mostrat resignat per la derrota dels seus avui al palau Blaugrana. El tècnic madrileny ha comentat que els contraatacs "han estat mig partit" ja que no els han deixat reaccionar en cap moment. "No hem pogut fer res en tot el partit, ens hem deixat portar i ens pensàvem que quedava temps per millorar. Ens han fet molt de mal a les transicions", ha exclamat.

El mal joc del Joventut, sobretot a partir del tercer quart, no ha passat desapercebut i Pepu explica que "hem donat molts avantatges al Barça i això et mata. A més, la nostra defensa ha estat dolenta".

Respecte a la mala línia que porta el conjunt verd-i-negre, que també va perdre la setmana passada a casa davant el Granada, Pepu admet que "portem dos mals partits i amb males sensacions, no ens podem enganyar". A més, hi ha jugadors amb els quals Pepu no està content. Sense dir noms, el preparador del DKV ha comentat que "esperem que certs jugadors reaccionin perquè els necessitem. No som un grup molt ampli i ens faran falta".

stats