NBA
Esports Bàsquet 29/11/2010

Xavi Rabaseda ja apareix a les prediccions del draft 2011 per accedir a la NBA

L'aler del Regal Barça, que juga cedit al Baloncesto Fuenlabrada, suma 11,1 punts i 2,8 rebots en 23 minuts de joc a l'ACB

Redacció
1 min
Xavi Rabaseda.

BarcelonaXavi Rabaseda, aler del Regal Barça que juga cedit al Baloncesto Fuenlabrada, ja apareix a algunes de les prediccions del proper draft per entrar a la NBA. La temporada del jove (21 anys) de Ripoll no està passant desapercebuda als Estats Units. De moment, suma 11,1 punts i 2,8 rebots en 23 minuts de joc.

Segons Draft Express, Rabaseda apareix com a número 29 de la segona ronda del draft 2011 a les prediccions dels especialistes.

El Baloncesto Fuenlabrada va jugar fa un parell de setmanes al Palau Blaugrana (76-62), on Rabaseda va acabar anotant 6 punts i 4 rebots en 30 minuts de joc. Els aficionats del Regal Barça no l'obliden i li van dedicar una ovació minuts abans del partit, durant la presentació dels equips.

Rabaseda, qui té el malnom de “El Rus”, reconeix que “l’adaptació ha sigut molt bona i ha estat important rendir bé des del començament. Intento ser regular, sortir al 100% en defensa, que és on més fallo, i treballar molt dur cada dia. A més, si anoto, sembla que els números són molt millors”, diu l'aler català.

stats