NBA
Esports Bàsquet 03/02/2011

Randolph torna a ser decisiu i Marc Gasol anota 13 punts (84-102)

El pivot català ha estat decisiu durant 31 minuts per permetre els Grizzlies de Memphis guanyar per 84-102 els Minnesota Timberwolves

Redacció
2 min
Marc Gasol i Mike Conley

BarcelonaL'ala pivot Zach Randolph va tornar a ser el jugador decisiu que va permetre els Grizzlies de Memphis guanyar per 84-102 els Timberwolves de Minnesota, mentre que el català Marc Gasol va contribuir a la victòria amb 13 punts.

Randolph, que al costat de Love lluita per un lloc a l'equip de la Conferència Oest per al Partit de les Estrelles, va guanyar el duel en tots els apartats, inclòs el de colpejar-lo sense voler amb el colze i treure-li una dent.

L'ala pivot titular dels Grizzlies va aportar un doble doble de 23 punts amb 13 rebots, mentre que l'aler Rudy Gay va arribar als 22 punts, 7 assistències i va capturar 7 pilotes sota les cistelles.

El pivot Marc Gasol també va fer una bona labor d'equip en aportar 13 punts després de jugar 31 minuts, en els quals va anotar 5 de 8 tirs de camp, inclòs un intent de triple, i dos tirs des de la línia de personal, va capturar 7 rebots, va posar 4 taps, va repartir 3 assistències i va recuperar una pilota.

L'aler Michael Beasley, amb 19 punts, va encapçalar l'atac dels Timberwolves (11-37), que també van tenir el suport de Love en aconseguir el seu trenta-quatrè doble doble consecutiu, però aquesta vegada de només 10 punts amb 10 rebots.

La defensa dels Grizzlies va fer una gran feina i va limitar Love a només quatre punts en els tres primers quarts després d'anotar només 1 de 4 tirs de camp, cosa que els va donar un avantatge parcial de 22 punts que seria el decisiu.

Ara els Timberwolves també hauran d'estar pendents per conèixer els resultats de l'examen de raigs X que li faran els doctors a Love a la boca després del cop rebut amb el cop de colze que li va fer Randolph.

stats