Eurolliga
Esports Bàsquet 08/05/2011

Zeljko Obradovic busca la seva vuitena Eurolliga a Barcelona

Si aquest diumenge (16.30 hores, Teledeporte) supera el Maccabi Electra Tel Aviv a la final del Sant Jordi aconseguirà duplicar el nombre de títols que tenen els seus perseguidors en el palmarès d'entrenadors

àlex Gozalbo
1 min
Zeljko Obradovic.

BarcelonaHa anat fins a Barcelona i no està per romanços, l'únic que l'importa és tornar a Atenes amb la seva vuitena Eurolliga. Zeljko Obradovic, entrenador del Panathinaikòs, té clar el seu objectiu i vol fer història.

De fet, si aquest diumenge (16.30 hores, Teledeporte) supera el Maccabi Electra Tel Aviv a la final del Palau Sant Jordi aconseguirà duplicar el nombre de títols -quatre- que tenen els seus perseguidors en el palmarès d'entrenadors: Alexander Gomelsky, Pedro Ferrándiz, Bozidar Maljkovic i Ettore Messina.

El Panathinaikòs de Zeljko Obradovic va superar divendres el Montepaschi Siena (77-69) en una primera semifinal que va enfrontar els dos equips que fan més bona defensa de l'Eurolliga.

El Maccabi Electra Tel Aviv, per la seva banda, va eliminar el Reial Madrid (82-63) i David Blatt es convertirà aquest diumenge en l'últim obstacle de Zeljko Obradovic per convertir-se, de llarg, en l'entrenador més exitós de tots els temps.

stats