COPA DEL REI ACB 2012
Esports Bàsquet 15/02/2012

Ja saps on és la Zona Bàsquet de la Copa del Rei?

El Passeig Lluís Companys, a l'Arc de Triomf, acollirà la zona lúdica de la Copa del Rei, on s'hi podran practicar diverses activitats i concursos relacionats amb el bàsquet

David R. Jover
1 min
La Zona Basket durant el muntatge

BarcelonaCada temporada l'ACB Arriba la Copa del Rei i arriba l'emoció del millor bàsquet a la ciutat de Barcelona. Des del 16 de febrer fins el 19 de febrer el Passeig Lluís Companys acollirà diverses activitats paral·leles relacionades amb el món del bàsquet.

Està destinada, sobretot, als més menuts, però hi ha activitats per a totes les edats. Tots els patrocinadors de la Lliga ACB i de la Copa del Rei, a més de l'Ajuntament de Barcelona, la Federació Catalana de bàsquet i el Consell Escolar de Barcelona han preparat desenes de jocs i activitats relacionades amb el bàsquet.

Hi haurà diverses pistes de bàsquet per poder jugar petits tornejos i també es podrà interactuar amb Pau i Marc Gasol gràcies a les noves tecnologies. I com cada temporada, una de les activitats amb més públic i participació serà el 3x3 que organitza una coneguda companyia de telefonia mòbil.

Hi haurà regals i premis per als més menuts en un Passeig Lluís Companys tenyit de pistes de bàsquet i de bon ambient. A més, els aficionats podran adquirir la roba oficial de la Copa del Rei 2012 en diverses botigues situades pel passeig.

Barcelona respira bàsquet i l'Arc de Triomf serà un dels punts estratègics d'aquesta Copa del Rei.

stats