ACB
Esports Bàsquet 16/01/2011

L'Assignia Manresa no pot amb el Menorca Bàsquet (53-63) i ja suma cinc derrotes al Nou Congost

La superioritat dels visitants en el joc interior i els errors locals des de la línia de tirs lliures, claus en la desfeta dels del Bages davant un rival directe

Marina Sancho
L'aler-pivot del Menorca Cuthbert Victor ha liderat la victòria visitant a Manresa.

ManresaJa avisava ahir Jaume Ponsarnau del perill del joc interior balear i avui ha estat clau en la victòria del Menorca al Nou Congost per 53-63. L'aler-pivot Cuthbert Victor, amb 17 punts i 7 rebots, ha liderat els balears des de la pintura. El millor per part manresana ha estat Uros Slokar amb 15 punts, la majoria anotats en moments clau, quan la diferència de punts amb el Menorca feia perillar les opcions dels locals, que finalment no han pogut evitar la sumar la cinquena derrota a casa.

Els tirs lliures també han estat una xacra en el joc manresà, que ha acabat el partit amb una estadística preocupant, 8/15 (53%).

No ha començat bé el partit per al Manresa, que en el primer quart només ha anotat 11 punts i ha vist com el Menorca se n'anava ràpidament en el marcador (11-21).

A falta de cinc minuts per arribar al descans i amb 22-25 al marcador, els de Jaume Ponsarnau han deixat escapar fins a tres oportunitats d'empatar i finalment l'equip balear ha acabat per davant a la mitja part (27-33). Aquesta diferència de cinc-sis punts és la que s'ha mantingut al llarg de tot el partit.

En el tercer quart, el Manresa ha empatat a 33 quan s'havien jugat 3 minuts des de la represa, però els errors des de la línia de tirs lliures i l'encert de Ciorciari i Victor per part balear, ha tornat a donar avantatge als visitants.

A falta de tres minuts per al final, ha semblat que el Manresa podia retallar distàncies, quan Rodrigo San Miguel ha anotat un triple i ha rebut una falta personal antiesportiva de Radenovic. El base local ha fallat el primer tir lliure i ha anotat el segon, però en la següent possessió el Manresa no ha anotat i el Menorca ha aconseguit una diferència de 10 punts, que el Manresa ja no ha pogut salvar.