ACB
Esports Bàsquet 16/01/2011

L'Assignia Manresa vol sumar una nova victòria davant un rival directe, el Menorca Bàsquet

Jaume Ponsaranau està preocupat per l'estat físic de la seva plantilla, després del "sobre esforç de dijous" per guanyar a la pista de l'Asefa Estudiantes

Redacció
2 min
Jaume Ponsarnau no se'n refia de la ratxa negativa del Menorca.

ManresaL'Assignia Manresa, en plena progressió després de la victòria aconseguida la passada jornada a la pista de l'Estudiantes, rep aquest migdia (12.30 hores) el Menorca Bàsquet, un dels rivals directes en la lluita per la permanència i que ja suma sis derrotes consecutives.

La victòria a Madrid, amb un parcial al tercer quart de 9-26 i un gran Rodrigo San Miguel, ha donat molts ànims al Manresa, tot i que el seu tècnic, Jaume Ponsarnau, no se'n refia."Sabem qui som i on volem anar, però després del sobre esforç de dijous, no sabem quina serà la nostra capacitat física per jugar com volem".

Les lesions segueixen sent un problema per l'Assignia. L'equip tècnic espera recuperar Dani López i Àlex Hernández, que no s'han pogut entrenar aquesta setmana, mentre que Alzamora serà baixa un partit més. Jordi Grimau i Milan Majstorovic jugaran, però no estaran al cent per cent.

Ponsarnau ha avisat del perill del joc interior balear: "Són bons sense pilota, en el rebot ofensiu i això comporta molta atenció", ha dit l'entrenador manresà, que no s'ha oblidat de jugadors que poden desequilibrar el partit, com l'ex Manresa Diego Sánchez o Urko Otegui.

Sense comptar amb Alacant, Menorca i Manresa són els dos equips que menys punts garanteixen per partit a l'ACB, pel que s'ha d'esperar que els catalans repeteixin l'exercici defensiu que els hi va donar la victòria a Madrid.

El Menorca Bàsquet, per la seva banda, intentarà trencar la ratxa de sis derrotes consecutives i tornar així al bon joc exhibit a l'inici de la competició. Paco Olmos compta amb tota la plantilla, després que Urko Otegui ja ha superat un procés febril que el va afectar a principis de setmana.

El Menorca ja sap que és guanyar al Nou Congost. De fet, al pavelló manresà va sumar la primera victòria com a visitant a l'ACB. Va ser la temporada 2005-2006, quan es va imposar per 70-76.

stats