LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 02/05/2012

L'Assignia Manresa busca un triomf contra l'UCAM Múrcia i moltes caramboles per ser a la fase final

L'Assignia visita la pista d'un conjunt murcià (21 hores) que, en cas de guanyar, podria donar un pas decisiu per a la seva permanència a la categoria

Efe
2 min
Micah Downs, delManresa, intenta superar Willie Deane, de l'Estudiantes / SUSANNA SÁEZ / EFE

ManresaL'Assignia Manresa visita aquest dimecres (21 hores) la pista de l'UCAM Múrcia amb una molt remota possibilitat de classificar-se per a la fase final. Els manresans són desens amb quinze victòries, mentre que per al Múrcia (amb onze victòries) guanyar pot suposar un pas decisiu per a la permanència.

L'entrenador de l'Assignia, Jaume Ponsarnau, lamenta la situació del Múrcia "per Jordi Grimau i Oscar Quintana, un entrenador amb el qual he tingut la sort de treballar". El tècnic del Manresa ha comentat sobre el partit: "Serà molt important per a ells i esperem que també ho sigui per a nosaltres. Jugar els nostres partits fins al final és la mostra més clara de respecte que podem tenir per la lliga".

Ponsarnau preveu "un partit dur", en què mentalment hauran "d'estar bé". "Si en algun aspecte hem generat dubtes ha estat quan ens hem trobat un clima de partit complex i no hem sabut fer el nostre joc. Demà tindrem un repte important", ha afegit l'entrenador.

El tècnic del Manresa creu que en els canvis d'entrenadors del Múrcia, l'equip rival "s'ha anat dotant de més talent i més capacitat ofensiva i ha mantingut un bon nivell físic. En atac incomoden i també és difícil defensar-los perquè tenen molts recursos".

Ponsarnau demana als seus que estiguin pendents de totes les posicions: "El seu joc és molt perillós, amb Augustine i Sekulic i amb Barlow, que també ajuda de quatre. Els alers poden llançar des de fora i jugar prop de l'anella, com Udoka, Jasen i Douby, que quan està inspirat és molt difícil de defensar, i les seves bases, Franch i Rivero, són molt agressius".

L'Assignia, que no té lesionats per al xoc a Múrcia, acabarà la lliga diumenge davant el Barça Regal.

stats