Copa del Rei ACB 2011
Esports Bàsquet 10/02/2011

La bona defensa dels d'Svetislav Pesic, la clau per passar a semifinals

La victòria del Power Electronics València sobre el Valladolid s'ha construït sobre una sòlida defensa de la qual s'ha mostrat molt orgullós Pesic i que ha rebut els elogis dels rivals

Redacció
1 min
Svetislav Pesic dóna instruccions als seus jugadors.

BarcelonaSvetislav Pesic, entrenador del Power Electronics València, ha assegurat que la clau de la victòria del seu equip "ha estat la defensa". "Vull felicitar al meu equip perquè juguem amb una gran concentració i una excel·lent defensa. De fet, la defensa ha estat clau perquè el Blancos de Rueda és l'equip que millor juga en transició i al contraatac", ha assenyalat Pesic.

"Intentarem que aquesta gran victòria ens serveixi per millorar la nostra autoestima, però haig de reconèixer que ja hem jugat diversos partits a aquest nivell. Hem d'oblidar la victòria però no la forma en la qual l'hem aconseguit", ha subratllat el tècnic del Power Electronics València.

Robertas Javtokas, pivot de l'equip valencià, ha sigut un dels jugadors destacats de l'equip. "Normalment no sóc un gran anotador, però els companys m'han buscat i he intentat fer el meu treball. Hem jugat molt bé en defensa els quaranta minuts i estem contents", ha dit.

Porfirio Fisac, entrenador del Blancos de Rueda Valladolid ha felicitat l'afició de Pucela pel suport mostrat i als seus jugadors per "la gran professionalitat que han demostrat". "El partit té poc resum", ha dit Fisac: "El València ha fet les coses amb criteri i ens han dominat amb la seva defensa. Ho hem intentat tot, però no només no els hem pogut ficar la por en el cos sinó que ni tan sols els hem espantat", ha reconegut.

Diego García, escorta de l'equip castellà, ha explicat que estan "tristos per la derrota". Del seu rival ha dit, per acabar, que "són un gran equip i des de l'arribada del nou entrenador han millorat molt".

stats