Bàsquet
Esports Bàsquet 14/06/2011

Rosell: "També en bàsquet tenim el millor entrenador i el millor equip, és per estar molt feliços"

El president ha vist en directe la victòria del Regal Barça a Bilbao i ha celebrat el doblet de la secció de bàsquet i "l'excel·lent temporada que s'ha fet aquest any"

Redacció
1 min

BarcelonaSandro Rosell ha parlat després de la victòria de lliga del Regal Barça avui a Bilbao i ha dit que "és un dia feliç". "El Barça segueix celebrant títols i tant de bo no s'aturi la ratxa i duri molt de temps més".

Rosell ha volgut posar "un deu a l'entrenador Xavi Pascual, el seu cos tècnic i a tots els jugadors". "Estic molt feliç", ha dit, i alhora ha fet broma amb el fet que la plantilla l'hagi ruixat amb cava dins el vestuari per celebrar el títol.

El president blaugrana ha afirmat que és una sort que "també en bàsquet" el Barça tingui "el millor entrenador i el millor equip". De la victòria, Rosell ha destacat els valors que segueix transmetent el club. "La filosofia del club és tenir els millors jugadors però també les millors persones. No només importa el talent, ens interessa sobretot com es relaciona el grup, l'alegria del vestuari, com són les persones que vesteixen la samarreta del Barça i l'equip de bàsquet n'és un exemple".

Rosell ha dit que "no es pot demanar més" i que és "molt difícil superar el que s'ha aconseguit, a nivell de títols, en aquesta temporada".

stats