NBA
Esports Bàsquet 18/05/2011

Nowitzi s'exhibeix davant Durant per donar el primer triomf als Mavericks (121-112)

El 4-0 als Lakers ha permès a Dirk Nowitzi arribar fresc a la final de la conferència oest contra els Thunder d'Oklahoma, i els seus Mavericks ja guanyen la sèrie 1-0

Redacció
1 min
Dirk Nowitzki esmaixa davant la mirada de Kevin Durant.

BarcelonaLiderats per un immens Nowitzki, els Mavericks han derrotat els Thunder d'Oklahoma per 121-112. L'aler-pivot alemany ha anotat 48 punts, amb una ratxa espectacular en què ha encistellat deu dels onze tirs que ha intentat. A més, ha establert un nou rècord en la història de les fases finals de l'NBA, després de fer 24 tirs lliures consecutius sense fallar.

La inspiració i poder físic i anotador de Nowtizki ha estat un malson per a la defensa dels Thunder, que han anat sempre a remolc. Ni Jeff Green, traspassat dels Celtics de Boston, ni Serge Ibaka, ni Nick Collison ni el pivot Kendrick Perkins han pogut fer res per aturar-lo. Tampoc Kevin Durant, l'escorta Thabo Sefolosha o James Harden, que també ho han intentat, han pogut frenar l'alemany.

Els Thunder han reaccionat amb bons parcials al final, però no han pogut aixecar el marcador.

El segon partit de la sèrie per al títol a la Conferència Oest es jugarà dijous, en el mateix escenari de l'American Airlines Center, on els Mavericks volen seguir invictes per incrementar l'avantatge.

stats