Eurolliga
Esports Bàsquet 23/03/2011

Els cinc aspectes del Regal Barça a millorar per no patir tant al segon partit

De la mà de Xavi Pascual (Regal Barça) i Zeljko Obradovic (Panathinaikos) analitzem algunes de les claus del primer partit, que va acabar amb victòria local per 83-82

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro, en una acció del Barça-Panathinaikos

BarcelonaDe la mà de Xavi Pascual (Regal Barça) i Zeljko Obradovic (Panathinaikos) analitzem algunes de les claus del primer partit, que va acabar amb victòria local per 83-82, i sobretot les coses que l’equip català ha de millorar per no patir tant dijous.

1. Punteria dels bases

El Panathinaikos va flotar els bases del Regal Barça. “Els equips ens especulen molt en la nostra posició de base, però tant Ricky Rubio com Víctor Sada estan preparats per, si els donen espai, anotar”, opina Xavi Pascual. “Nosaltres tornarem a jugar el partit que ens interessa”, adverteix Zeljko Obradovic.

2. El rebot defensiu

“Vam tenir problemes per controlar el rebot defensiu, especialment en la primera meitat”, reconeix Xavi Pascual. El Regal Barça va cedir 12 rebots ofensius al Panathinaikos. Antonis Fotsis en va capturar fins a quatre.

3. Opciones per als tiradors

Joan Carles Navarro i Alan Anderson tan sols van disposar ahir d’11 llançaments a cistella. “La seva defensa ens ha incomodat i, en alguns moments, ens ha costat invertir la pilota i tenir ritme de joc”, explica Xavi Pascual.

4. Defensa de Diamantidis

El base del Panathinaikos va anotar 26 punts i va tenir opció de guanyar el partit amb un tir sobre la botzina. “Va fer el seu millor partit a nivell ofensiu”, diu Xavi Pascual, a qui li preocupen els seus quatre triples.

5. Recuperació física

“Haurem de jugar el segon partit amb una recuperació de tan sols 48 hores i caldrà veure com es recuperen els jugadors, tan físicament com mentalment”, assegura Zeljko Obradovic.

stats