Eurobàsquet de Lituània 2011
Esports Bàsquet 31/08/2011

Els 5 jugadors que et sorprendran més a l'Eurobàsquet de Lituània

Lucas Koszarek, Devon Van Oostrum, Kostas Sloukas, Davis Bertans i Enes Kanter volen aprofitar l'esdeveniment per sortir de l'anonimat

àlex Gozalbo
2 min
Devon Van Oostrum.

BarcelonaL'Eurobàsquet de Lituània tindrà 32 jugadors de la Lliga Endesa i 23 de la NBA, però també molts jugadors que encara no són gaire coneguts per al gran públic. Cinc d'ells tenen molts números per sortir de l'anonimat:

Lucas Koszarek (Polònia)

Les baixes de Marcin Gortat, Maciej Lampe i Michal Ignerski augmentaran el protagonisme d'aquest aler de Polònia amb gran habilitat per al tir de tres punts. Sap generar-se les seves opcions ofensives i Dardan Berisha haurà d'estar atent a les seves sortides després dels bloquejos.

Devon Van Oostrum (Gran Bretanya)

Aquest jove base del Caja Laboral no comptava en els plans inicials de Chris Finch, però ha sabut fer-se un lloc en la llista definitiva. És molt ràpid amb la pilota a les mans i té un canvi de ritme espectacular que li permet acabar moltes de les seves penetracions amb prou avantatge com per finalitzar amb una esmaixada.

Kostas Sloukas (Grècia)

Quan es parla dels directors de joc de Grècia, totes les mirades van cap a Vasilis Xanthopoulos i Nick Calathes, però aquest base esquerrà puja fort i pot convertir-se en una alternativa per a Ilias Zouros. Ofensivament hi ha pocs jugadors amb més talent que ell a Lituània.

Davis Bertans (Letònia)

Les moltes absències de Letònia li obren la porta del protagonisme a jugadors com aquest aler, que ja ha estat seleccionat per Chicago Bulls al draft de la NBA. Les seves qualitats físiques el diferencien de qualsevol altres 'tres' de l'Eurobàsquet. Té bons percentatges en el tir exterior, especialment quan pot encarar primer els peus cap a cistella.

Enes Kanter (Turquia)

Tot i ser un número 3 del draft de la NBA, aquest pivot de Turquia no es tan conegut com altres jugadors de la generació del 92, com ara Jonas Valanciunas (Lituània). Ofensivament té recursos per avorrir, tot i que el seu domini físic no és tan evident com en les categories de formació.

stats