ACB
Esports Bàsquet 01/07/2011

Roger Grimau: "Mai no és massa tard per tornar a començar"

L'excapità del Barça Regal s'ha acomiadat després d'una trajectòria de vuit anys al club blaugrana amb una roda de premsa al Camp Nou

àlex Gozalbo
1 min
Roger Grimau.

BarcelonaRoger Grimau s'ha acomiadat del Barça Regal després d'una trajectòria de vuit anys al club blaugrana amb una roda de premsa al Camp Nou.

"Avui és un dia especial. Els camins del Barça i els meus s'esvaeixen. Mai no és massa tard per tornar a començar. Em sento buit i molt trist perquè marxo del meu club. Ho estic passant molt malament, però després de les caigudes sempre m'he aixecat i és el que faré", ha assegurat Grimau.

Segons l'escorta, "el pitjor moment d’aquests dies ha estat veure el meu fill Joel plorar perquè no seguiré al Barça”.

L'excapità del Barça Regal ha assegurat que "no m'ha quedat res a dins, ho he donat tot. Molta gent m'atura pel carrer i em diu que sóc un exemple per als seus fills. Això, per a mi, és un títol més".

Joan Bladé, responsable de la secció de bàsquet, ha assegurat que el club li organitzarà un homenatge a principis de la propera temporada, mentre que Joan Creus, secretari tècnic, ha explicat que "ha estat la decisió més difícil des que sóc al Barça Regal".

Ricky Rubio i Víctor Sada han seguit la roda de premsa en directe.

stats