Eurolliga
Esports Bàsquet 01/12/2011

El Barça Regal no es despista a Gdynia (45-76)

El triomf blaugrana, que ha quedat sentenciat en un tercer quart en què l'Asseco Prokom tan sols ha sumat quatre punts, deixa el Barça Regal invicte

àlex Gozalbo
1 min
Lafayette i Huertas.

BarcelonaEl Barça Regal ha superat l'Asseco Prokom (45-76) en la setena jornada de la fase de grups de l'Eurolliga i es manté invicte en la competició.

No hi ha equip pitjor a l'Eurolliga que l'Asseco Prokom. Almenys no n'hi ha cap que hagi perdut els set partits de la fase de grups. Jugar contra un equip dolent, però, no sempre és fàcil i el Regal Barça ha trigat deu minuts a agafar-li el fil al partit que es jugava al Gdynia Sports Arena, ja que el rival feia coses tan imprevisibles, tan poc habituals en el bàsquet d'elit, que els jugadors del conjunt blaugrana quedaven sorpresos, descol·locats.

A partir del segon quart Xavi Pascual ha aconseguit endreçar el partit fins fer-lo més ortodox i implantar un estil de joc que ignorava les estridències d'un rival amb tan sols tres armes (Donatas Motiejunas, Adam Lapeta i Oliver Lafayette), i una (el base) sovint defectuosa.

Sense Joan Carles Navarro, veient el partit des de casa per culpa d'una fasciïtis plantar, el tècnic blaugrana ha aprofitat per repartir minuts entre aquells jugadors de perímetre que més ho necessiten, com Pete Mickeal i Xavi Rabaseda.

El triomf, que ha quedat sentenciat al tercer quart (4-23), deixa el Barça Regal invicte, privilegi que tan sols comparteix a l'Eurolliga amb el CSKA de Moscou. L'equip blaugrana tancarà la fase de grups jugant al Palau contra l'Unics Kazan i el Galatasaray i, entremig, viatjant a Siena.

stats