Lliga Endesa
Esports Bàsquet 04/02/2012

L'Assignia Manresa supera el Fuenlabrada (80-59) i té mitja permanència a la butxaca

El club del Bages, que no disputa els 'play-off' per al títol des de la temporada 1997-98 (quan va ser campió), se situa en una bona posició per disputar les 15 jornades de Lliga Endesa que resten

Ara
1 min
Adam Hanga i Saúl Blanco.

ManresaL'Assignia Manresa ha superat el Baloncesto Fuenlabrada (80-59) i ha sumat la novena victòria de la temporada. Aquesta xifra de triomfs li hauria servit en les darreres tres temporades per assegurar-se la permanència a la Lliga Endesa.

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau, que ha fet debutar el jove Sergi Solé, ha començat a marcar diferències en un segon quart en què el rival ha perdut el fil anotador. Porfi Fisac ha intentat canviar la dinàmica del partit proposant noves defenses, però el Fuenlabrada mai ha pogut competir amb un Assignia Manresa que ha realitzat un partit molt complet.

Josh Asselin (22 punts), Justin Doellman (13) i Micah Downs (12) han estat els màxims anotadors del conjunt local. El club del Bages, que no disputa els 'play-off' pel títol des de la temporada 1997-98 (quan va ser campió), se situa en una bona posició per disputar les 15 jornades de Lliga Endesa que resten.

stats