Lliga Endesa
Esports Bàsquet 04/11/2012

L'Assignia Manresa perd a la pròrroga contra el Lagun Aro GBC (88-89) i continua sense estrenar-se

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau ha deixat escapar una renda de vuit punts a tres minuts del final i no ha pogut sumar la primera victòria de la temporada

Raulzinho Neto, a Manresa

BarcelonaL'Assignia Manresa ha perdut a casa contra el Lagun Aro GBC (88-89) en un partit que s'ha resolt a la pròrroga. L'equip que entrena Jaume Ponsarnau ha deixat escapar una renda de vuit punts a tres minuts del final i no ha pogut sumar la primera victòria de la temporada.

Javi Rodríguez, que s'ha quedat a un pam del triple-doble gràcies a 9 punts, 10 assistències i 8 rebots, i Charles Ramsdell, que ha sumat 23 punts amb 4/6 en triples, han liderat un Assignia Manresa que ha jugat a molt bon nivell durant molts minuts. L'equip català fins i tot s'ha mostrat sòlid en el tradicional fatídic tercer període, però no ha pogut contenir la remuntada del rival basc.

El Lagun Aro GBC ha empatat el partit a 74 punts i els àrbitres han necessitat utilitzar l''instant replay' per deixar fora de temps una cistella de David Doblas. A la pròrroga, l'Assignia Manresa s'ha mostrat molt nerviós i el rival sempre ha tingut la iniciativa.

"Ens falta poc, però ens falta. També manca sort. L'experiència ens diu que treballant trobarem el camí. L'equip està entrenant molt bé", ha assegurat Jaume Ponsarnau en roda de premsa.