Esports Bàsquet 01/03/2015

Un combatiu Gipuzkoa Basket triga a rendir-se al Palau Blaugrana (71-58)

El Barça ha necessitat 27 minuts en dominar el partit

Bostjan Nachbar / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaEl Barça ha suat més del que havia imaginat per superar aquest diumenge un combatiu Gipuzkoa Basket al Palau Blaugrana (71-58). DeShaun Thomas ha estat el jugador descartat per Xavi Pascual en un partit en què a l'equip català li ha costat 27 minuts fer-se amb el control del joc. Álex Abrines ha anotat 16 punts en 19 minuts.

Després de començar el partit amb un parcial de 8-0, el Barça s'ha diluït i ha patit per trobar la regularitat en el seu joc. Sense encert en el tir exterior, l'equip blaugrana ha fallat 11 dels primers 12 triples, el conjunt català ha arribat al descans amb un sorprenent desavantatge de dos punts (34-36). Taquan Dean i David Doblas s'han combinat per anotar 20 punts en els primers 20 minuts.

L'equip basc, que ha sabut anul·lar la velocitat culer amb faltes i una bona transició defensiva, ha arribat a dominar el marcador a l'inici del tercer període (41-42), quan el Barça ha endurit la seva defensa i ha reaccionat amb un parcial de 13-3 (54-45) que ha tranquil·litat els 4.358 espectadors del Palau Blaugrana. Álex Abrines ha anotat 12 punts en un tercer quart que ha acabat amb el resultat de 61-47.

L'últim període, ja amb el partit trencat, ha estat de tràmit.