Lliga Endesa
Esports Bàsquet 19/10/2014

El Barça de bàsquet tanca la setmana amb un triomf contra l'Herbalife Gran Canària (80-61)

Tan sols 3.916 espectadors han presenciat el triomf culer en directe

Álex Abrines i Kyle Kuric / TONI ALBIR / EFE

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha tancat aquest diumenge la seva setmana més atapeïda de partits amb una victòria contra l'Herbalife Gran Canària (80-61). L'equip de Xavi Pascual ha anotat la meitat dels triples (12/24) que ha intentat. Joan Carles Navarro, amb molèsties als isquios, tan sols ha pogut jugar 6:28 minuts. Un total de 3.916 espectadors han presenciat el triomf culer en directe.

Liderat per Justin Doellman, que ha anotat 10 punts en el primer període (28-17), el Barça s'ha allunyat del rival gràcies a una gran efectivitat en els llançaments de dos i tres punts. L'equip canari ha millorat la seva defensa i ha reaccionat i ha ajustat el marcador (31-26), però no ha pogut mantenir el ritme anotador del conjunt local. Al descans, 40-28.

El Barça ha trencat el partit definitivament a cinc minuts del final, quan ha aconseguit una renda de 15 punts (67-52).