Esports Bàsquet 07/02/2016

Un Barça Lassa amb dubtes evita un sotrac contra el MoraBanc Andorra (84-79)

Tomás Satoransky / ACB PHOTO

BarcelonaEl Barça Lassa ha perdut l'equilibri i aquest diumenge ha patit per evitar la quarta derrota en cinc partits. Un equip culer amb dubtes s'ha imposat a un MoraBanc Andorra seriós que ha competit bé al Palau Blaugrana (84-79). El conjunt local no s'ha allunyat del rival fins a l'últim període.

Àlex Abrines ha estat baixa per culpa d'un esquinç al turmell esquerre. Xavi Pascual ha protegit Ante Tomic i no l'ha fet jugar fins al minut 15 de partit. El pivot ha acabat amb sis punts i vuit rebots. Stratos Perperoglou ha sumat 17 punts amb 3/4 en triples. Pau Ribas ha acabat amb 17 punts.

El MoraBanc Andorra ha arribat a tenir una renda de sis punts durant el segon període (21-27), però el partit ha arribat empatat al descans (35-35). L'equip visitant ha arribat a dominar el marcador a 12 minuts del final (52-53).

Un total de 4.154 espectadors, la pitjor entrada de la temporada, han vist el partit en directe. Els Dracs 1991 han criticat la coincidència d'horari amb l'equip de futbol.