Esports Bàsquet 31/10/2013

El modest Nanterre assalta el Palau Blaugrana (67-71)

El rival francès ha donat la gran sorpresa i ha superat el Barça

Tomic, defensant el jugador del Nanterre Ali Traoré

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha perdut contra un modest Nanterre (67-71), un rival que mai abans havia guanyat un partit d'Eurolliga i que ha evitat una victòria blaugrana previsible. El rival francès ha arribat als últims set segons amb una renda de dos punts i Joan Carles Navarro ha fallat un triple en l'última possessió blaugrana. Deshaun Thomas ha arrodonit el marcador amb dos tirs lliures.

L'apàtica actitud d'alguns jugadors del Barça, que per moments ha recordat a la de Badalona, ha evitat un triomf que semblava assegurat quan l'equip blaugrana s'ha apuntat un parcial de 14-0 al final del primer període o quan ha obtingut una renda de 12 punts a 10 minuts del final.

El Barça s'ha suïcidat a l'últim període, quan tan sols ha pogut anotar dues cistelles.

Un total de 4.079 espectadors han vist el partit en directe.