Lliga Endesa
Esports Bàsquet 12/10/2011

El Barça Regal fa apujar els colors a l'Asefa Estudiantes (97-51)

L'equip madrileny, que com tots els equips que entrena Pepu Hernández no destaca per la seva defensa, ha anat empassant-se una cistella i una altra fins perdre per 46 punts

àlex Gozalbo
1 min
Marcelinho Huertas.

BarcelonaEl Barça Regal ha ridiculitzat l'Asefa Estudiantes (97-51) al Palau Blaugrana i ha esvaït els dubtes que el partit de Múrcia va generar amb un festival ofensiu contra un gens competitiu Asefa Estudiantes.

El conjunt blaugrana ha començat el partit amb un nivell d'encert que cap rival pot mantenir-li. L'equip que entrena Xavi Pascual ha anotat 31 punts en uns primers deu minuts en què ha encertat en 13 dels 16 llançaments que ha intentat.

L'Asefa Estudiantes, que com tots els equips que entrena Pepu Hernández no destaca per la seva defensa, ha anat empassant-se una cistella i una altra fins perdre per 46 punts.

Boniface Ndong (21 punts), que amb l'absència de Kosta Perovic, ha guanyat protagonisme, ha estat un dels jugadors que millor s'ho ha passat, però no ha estat l'únic ja que Erazem Lorbek (15 punts) i Judson Wallace (10) també han anotat amb facilitat en un dia en què Xavi Pascual ha fet jugar Papa Mbaye.

stats