Lliga Endesa
Esports Bàsquet 26/04/2015

El Barça es llepa les ferides amb una victòria a Saragossa (67-103)

L'equip blaugrana ha esclafat un rival que ha acabat xiulat pels seus aficionats

Tibor Pleiss i Henk Norel / ACB PHOTO

BarcelonaEl Barça de bàsquet s'ha llepat aquest diumenge les ferides de l'eliminació europea amb una victòria a la pista del CAI Saragossa (67-103). El triomf, combinat amb una derrota del Dominion Bilbao Basket a la pista del Reial Madrid (78-52), consolida definitivament el conjunt català com a tercer classificat de la Lliga Endesa. Xavi Pascual ha fet descansar Joan Carles Navarro i Brad Oleson contra un rival que ha acabat xiulat pels seus aficionats.

L'equip de Xavi Pascual ha combinat assistències (23) i bons percentatges de tir (65% en tirs de dos, 52% en triples i 100% en tirs lliures). DeShaun Thomas (22 punts), Edwin Jackson (13 punts) i Ante Tomic (10 punts i 5 rebots) han estat alguns dels jugadors visitants més destacats. Cap blaugrana ha arribat als 24 minuts de joc.

DeShaun Thomas ha estat l'animador d'un primer quart en què ha anotat 12 dels primers 19 punts del Barça. Impulsat per uns bons percentatges de tir, l'equip blaugrana ha arribat a tenir un avantatge de deu punts durant una primera meitat que ha acabat amb el resultat de 44-51.

Conscient de la importància del partit, el Barça ha jugat amb molta concentració i ha augmentat la renda fins als 27 punts (52-79). El CAI Saragossa, que porta dues setmanes nefastes, ha perdut el fil del partit i el parcial del tercer període ha estat de 8-28.

La renda visitant ha superat els 30 punts a l'inici d'un quart període que ha acabat amb el marcador de 67-103. El parcial a la segona meitat ha estat de 23-52.