Lliga Endesa
Esports Bàsquet 18/12/2011

El Barça Regal es deixa el lideratge a Vitòria (71-60)

El conjunt basc ha sabut protegir el seu joc interior i ha obligat l'equip blaugrana a llançar des de fora, aprofitant la punteria irregular del rival i la lesió de Joan Carles Navarro (fasciïtis plantar)

àlex Gozalbo
1 min
Pau Ribas, contra el Barça Regal.

BarcelonaEl Barça Regal ha perdut a la pista del Caja Laboral (71-60) i s'ha deixat empatar pel Reial Madrid en una classificació que ara lidera el conjunt blanc. Abans de començar la setmana l'equip blaugrana tan sols havia perdut un partit i, en canvi, en tres dies ha deixat escapar dues victòries, una a Siena i l'altra a Vitòria.

Poc equips aspiren a competir defensivament amb el Barça Regal de Xavi Pascual, però el Caja Laboral de Dusko Ivanovic ho ha aconseguit. El conjunt basc ha sabut protegir el seu joc interior i ha obligat l'equip blaugrana a llançar des de fora, aprofitant la punteria irregular del rival (7/29 en triples) i la lesió de Joan Carles Navarro (fasciïtis plantar).

L'equip blaugrana tan sols ha pogut sumar 8 punts en un primer quart que l'ha condemnat a anar sempre per sota en el marcador. El Caja Laboral, que ha jugat de verd per la capitalitat verda europea de Vitòria, ha sabut mantenir-se fort en una segona meitat en què el Barça Regal ha intentat remuntar, però ha pagat el cansament acumulat dels darrers dies.

stats