NBA
Esports Bàsquet 16/05/2011

Els Grizzlies de Marc Gasol cauen eliminats al setè partit contra Oklahoma City Thunder (105-90)

La lògica s'ha imposat i els Oklahoma City Thunder han eliminat els Memphis Grizzlies (105-90) en el setè i definitiu partit de els semifinals de la Conferència Oest

àlex Gozalbo
1 min
Marc Gasol disputa una pilota amb Nazr Mohammed

BarcelonaEls Memphis Grizzlies de Marc Gasol van escenificar contra els San Antonio Spurs la eterna història del peix petit que es menja el gran. Els nord-americans, que es motiven molt amb aquestes històries, s'ho van passar bomba veient com el vuitè classificat eliminava el primer i esperaven una nova gesta a les semifinals de la Conferència Oest.

Aquesta vegada, però, la lògica s'ha imposat i els Oklahoma City Thunder han eliminat els Memphis Grizzlies (105-90) en el setè i definitiu partit de l'eliminatòria.

Kevin Durant (39 punts) ha estat en la victòria dels Oklahoma City Thunder, que han dominat el partit amb més facilitat que en els anteriors compromisos. Al seu costat James Harden i Russell Westbrook han completat un bon partit a nivell ofensiu. A més, el conjunt que entrena Scott Brooks ha aconseguir un bon nivell defensiu, limitant l'aportació ofensiva dels Grizzlies de Marc Gasol (12 punts i 7 rebots).

Els quatre equips que lluitaran per l'anell de campió de la NBA són, per una banda, els Dallas Mavericks i els Oklahoma City Thunder i, per l'altra, els Miami Heat i els Chicago Bulls

stats