ACB
Esports Bàsquet 06/02/2011

El DKV Joventut arriba a la Copa després de perdre a casa contra l'Asefa Estudiantes (86-95)

El bon partit ofensiu de Russell Robinson (18 punts), Quinton Hosley (18) i David Jelinek (17) no ha estat suficient per combatre Tyrone Ellis (25 punts)

Redacció
2 min
Sergio Sánchez i Russell Robinson.

Badalona p { margin-bottom: 0.21cm; } El DKV Joventut ha perdut a casa contra l'Asefa Estudiantes (86-95) en el partit previ a la Copa del Rei. L'única notícia positiva per als locals és que han aconseguit salvar el bàsquet-average particular amb l'equip madrileny gràcies a un darrer quart en el qual han anotat 35 punts.

El bon partit ofensiu de Russell Robinson (18 punts), Quinton Hosley (18) i David Jelinek (17) no ha estat suficient per combatre l'efectivitat des de la línia de 6,75 de Tyrone Ellis (25 punts).

El conjunt madrileny ha basat el triomf, que l'allunya de la zona perillosa de la classificació, en l'encert de Sergio Sánchez i Tyrone Ellis en els triples -11 de 17 entre els dos- i en la bona defensa sobre Will McDonald que va realitzar un pobre 2 de 12 en trets de dos.

La defensa en zona amb la qual els locals han començat el partit ha estat molt fluixa durant els dos primers quarts com ho demostra que l'Estudiantes anotés vuit triples, la meitat dels quals obra de Sergio Sánchez. A més els verd-i-negres van sumar 12 faltes en 40 minuts.

L'escorta estudiantil ha posat el seu equip nou punts per sobre (10-19, min 7), però els problemes de McDonald per anotar -0 de 7 en arribar al descans- davant la bona defensa d'Asselin i Gabriel i el nul encert en el llançament exterior ha impedit el DKV Joventut recuperar-se.

Tres triples consecutius d'Ellis han posat l'Estudiantes amb 15 punts d'avantatge (26-41, min. 18). Josep Franch ha estat l'únic dels locals que ha anotat els últims cinc minuts del segon quart. Massa facilitats que han acabat amb els del Ramiro escapant-se al marcador (32-49, descans).

En la represa res no ha canviat. L'Estudiantes ha superat la vintena de punts d'avantatge (34-55, min. 22) i el DKV Joventut s'ha desinflat, volent cada jugador arreglar les coses pel seu compte per la qual cosa els visitants han acabat el quart en el seu màxim avantatge (51-75).

La millor versió dels locals ha aparegut en l'últim període quan van començar a defensar de veritat. Hosley i Jelinek han estat molt inspirats en el llançament i les diferències s'han reduït fins als nou punts (86-95) amb els quals ha acabat el partit.

stats