Eurobàsquet 2013
Esports Bàsquet 04/09/2013

La selecció espanyola s'estrena a l'Eurobàsquet amb un triomf contra Croàcia (68-40)

La defensa ha posat fi a la resistència d'un rival que tan sols ha pogut anotar 40 punts

Ante Tomic i Marc Gasol,

BarcelonaLa selecció espanyola ha començat l'Eurobàsquet amb una victòria contra Croàcia (68-40). La defensa de la vigent campiona del torneig ha posat fi a la resistència d'un rival que tan sols ha pogut anotar 40 punts.

L'equip que entrena Juan Antonio Orenga ha aconseguit el comandament del partit gràcies a un parcial de 22-4 que ha deixat Croàcia fora de joc. Els jugadors de la selecció espanyola han sabut moure la pilota amb velocitat per assegurar-se bones posicions de llançament. Al descans, 33-20.

Quan Croàcia ha intentat remuntar, s'ha trobat amb la resposta de Rudy Fernández, que ha liderat l'atac de la selecció espanyola durant el tercer quart.

La selecció espanyola jugarà aquest dijous (21 hores, Cuatro) contra Eslovènia.