Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/12/2014

El Fiatc Joventut protagonitza una altra remuntada èpica al Palau Olímpic (81-79)

La Penya recupera 15 punts contra l'Herbalife Gran Canària i suma la seva setena victòria

Clevin Hannah / ACO PHOTO

BadalonaTots els dies és diumenge a Badalona. El Fiatc Joventut ha repetit contra l'Herbalife Gran Canària la remuntada de 15 punts que fa uns dies va protagonitzar contra el Laboral Kutxa Baskonia i ha capgirat el mateix desavantatge (81-79).

Durant els primers 20 minuts el Fiatc Joventut s'ha oblidat de defensar i ha encaixat 44 punts contra un rival que poques vegades malbarata una pilota i que ocupa els espais ofensius amb rigor, ordre i criteri. La mà d'Aíto García Reneses és ben visible. A més, l'Herbalife Gran Canària ha tingut encert en el tir de dos punts i ha dominat el rebot. Brad Newley, que ha anotat 9 punts en els primers 8 minuts, ha provocat es primers avantatges visitants d'un equip que ha arribat a guanyar per 12 punts de diferència (27-39). Al descans, 34-44.

Salva Maldonado ha buscat recursos diferents per capgirar el resultat i ha posat en pista el jove Alberto Abalde per començar el tercer període. Dotze punts pràcticament consecutius d'Albert Oliver han fet augmentar la renda visitant fins als 15 punts (35-50), però la Penya no s'ha rendit, s'ha transformat i ha capgirat el marcador a cinc minuts del final (70-68).

La Penya ha obert una petita escletxa en el marcador a tres minuts del final (76-71).