Lliga Endesa
Esports Bàsquet 23/11/2014

El Fiatc Joventut remunta un desavantatge de 15 punts contra el Laboral Kutxa (83-82)

Salva Maldonado ha rescatat el seu equip amb una atípica defensa en zona

Goran Suton / ANDREU DALMAU / EFE

BadalonaEl Fiatc Joventut ha tombat aquest diumenge el nou Laboral Kutxa Baskonia d'Ibon Navarro (83-82) un partit molt irregular en què la Penya ha aconseguit remuntar un desavantatge de 15 punts a 12 minuts del final. Goran Suton ha sumat 22 punts i 9 rebots.

L'equip basc ha aconseguit una renda de 9 punts durant el primer període (12-21), però la Penya ha sabut reaccionar i empatar el partit amb un parcial d'11-2 (23-23). Els dos conjunts han enllaçat fases d'encert amb moments irregulars durant un segon període que ha acabat amb un marcador de 42-45.

El Fiatc Joventut ha intentat endurit la seva defensa després del seu pas pels vestidors, però s'ha carregat de faltes personals i no s'ha mostrat encertat en atac. La Penya ha començat el tercer període amb un preocupant parcial en contra i la renda visitant ha crescut fins als 15 punts (52-67).

Salva Maldonado ha rescatat el seu equip amb una atípica defensa en zona senar en què Tariq Kirksay s'ha situat com a primer jugador. El Fiatc Joventut ha aconseguit capgirar el marcador (75-74).

En els moments decisius Sergi Vidal ha sentenciat des de la línia de tirs lliures i el triple final de Davis Bertans no ha servit per res més que per ajustar el marcador (83-82).

La Penya ha aprofitat el descans del partit per presentar els seus equips de formació.