Lliga Endesa
Esports Bàsquet 29/12/2011

El millor Fiatc Joventut dels últims anys supera el Reial Madrid a Badalona (78-75)

El conjunt blanc s'ha deixat el lideratge a Badalona contra una Penya que, tot i no disposar de cap tir lliure en els primers 28 minuts del partit, ha sabut competir a un nivell molt alt fins endur-se la victòria

Sergi Llull i Albert Oliver.

BadalonaEl Reial Madrid s'ha deixat el lideratge a Badalona (78-75) contra un Fiatc Joventut que, tot i no disposar de cap tir lliure en els primers 28 minuts del partit, ha sabut competir a un nivell molt alt fins endur-se la victòria.

El Fiatc Joventut ha començat el partit amb molta intensitat, tanta que als quatre minuts ja havia comés quatre faltes personals. Tot i això, l'equip de Salva Maldonado ha sabut mantenir el nivell competitiu i aconseguir una renda de set punts després d'un parcial de 10-0.

El Reial Madrid, que ha comés moltes pèrdues de pilota (20), ha jugat a ràfegues, escurçant la renda i tornant-la a concedir, segons el moment. El conjunt blanc, que perdia per vuit punts a onze minuts del final, ha intensificat la defensa en un darrer quart en què ha aconseguit situar-se per davant en el marcador contra un Fiatc Joventut que ha sabut jugar millor els instants decisius i ha completat un dels millors partits dels darrers anys.

El Fiatc Joventut suma cinc victòries i se situa a una del vuitè classificat.