Lliga Endesa
Esports Bàsquet 22/01/2012

El Fiatc Joventut treu els colors al València Basket (81-73)

Una endreçada Penya ha tancat la primera volta de la Lliga Endesa amb una victòria, la sisena de la temporada, contra un rival que es queda fora de la Copa del Rei

àlex Gozalbo
1 min
Rodrigo San Miguel i Albert Oliver.

BadalonaUn endreçat Fiatc Joventut ha tancat la primera volta de la Lliga Endesa amb una victòria, la sisena de la temporada, contra el València Basket (81-73). L'actuació dels jugadors del perímetre (Oliver, Jelinek, Obasohan i Van lacke) ha estat clau.

El València Basket ha tingut problemes per recuperar-se d'un primer quart nefast en què ha perdut 12 pilotes i no ha sabut aprofitar la superioritat física de jugadors com Nando de Colo, Víctor Claver i Serghiy Lishchuck amb rivals com Pooh Jeter, David Jelinek i Nacho Llovet.

El Fiatc Joventut ha sabut jugar al ritme que li convenia i, tot i que el València Basket es jugava la classificació per a la Copa del Rei, ha arribat al descans guanyant per 19 punts de diferència. La renda local fins i tot ha augmentat en un tercer quart en què l'equip que entrena Paco Olmos ha trigat en reaccionar. Quan ho ha fet, ja en el darrer període, la Penya ha sabut controlar la situació amb encert i criteri.

stats