NBA
Esports Bàsquet 23/05/2011

La defensa condueix els Miami Heat a la victòria sobre els Chicago Bulls (96-85)

El jugador més destacat dels locals ha estat Chris Bosh, que ha sumat 34 punts en 42 minuts a un American Airlines Arena que ha reunit 20.123 espectadors

Chris Bosh.

BarcelonaEls Miami Heat han superat els Chicago Bulls (96-85) en el tercer partit de la final de la Conferència Est de la NBA i s'avancen per 1-2 en la sèrie. Aquesta vegada el jugador més destacat ha estat Chris Bosh, que ha sumat 34 punts en 42 minuts a un American Airlines Arena que ha reunit 20.123 espectadors.

El partit ha estat marcat tant per la intensitat defensiva dels dos equips com per la permissivitat dels àrbitres. Els Miami Heat es mantenen invictes durant el play-off a casa, on han encadenat set victòries i cap derrota.

El quart partit de la sèrie es jugarà la matinada de dimarts a dimecres.