LeBron James Barcelona Tour 2011
Esports Bàsquet 20/08/2011

LeBron James: "Els meus interessos estan al Liverpool i encara no hem arribat al nivell del Barça"

L'estrella de la NBA està passant el cap de setmana a Barcelona, on ha parlat del paquet d'accions que fa quatre mesos va adquirir del conjunt anglès de la Premier League

àlex Gozalbo
1 min
LeBron James, a Barcelona.

BarcelonaLeBron James està passant el cap de setmana a Barcelona, on promociona una campanya ("From Barcelona to London") de la casa Nike. L'aler dels Miami Heat ha parlat de les finals de la NBA contra els Dallas Mavericks, del locaut i dels Jocs Olímpics, però també de futbol.

Fa poc més de quatre mesos LeBron James va comprar un paquet d'accions del Liverpool, club de la Premier League. "Tothom sap que els meus interessos estan al Liverpool i encara no hem arribat al nivell del Barça, però volem estar entre els millors i espero que amb el temps puguem estar a la seva altura", ha explicat el jugador.

A diferència de Kobe Bryant, LeBron James no és un apassionat del fútbol, però a través de la firma que el representa, LRMR Branding and Marketing, va decidir convertir-se en soci de Fenway Sports Group (FSG), el grup propietari del Liverpool FC. A més, el jugador té accions en altres esports, com el bèisbol (Red Sox de Boston) o la Nascar (Roush Fenway Racing).

James, que en les properes tres temporades (2011-14) guanyarà uns 35 milions d'euros als Miami Heat, no vol arriscar el seu contracte a la NBA i, per tant, no es planteja jugar fora dels Estats Units mentre hi hagi locaut. "Fins que s'arribi al punt que definitivament es cancel·li la competició no em plantejo res més que l'NBA. Quan arribi aquest moment, revaluaré la situació i decidiré el plantejament a prendre. De moment, no escolto ofertes de cap part", ha assegurat.

stats