Lliga Endesa
Esports Bàsquet 21/12/2014

El Barça malbarata una renda de 15 punts i perd la possibilitat de ser líder (102-96)

L'equip blaugrana no ha pogut mantenir una còmoda renda contra el Movistar Estudiantes en un partit en què Joan Carles Navarro s'ha ressentit dels seus problemes físics

Marcelinho Huertas / EFE

BarcelonaUna setmana abans de jugar contra el Reial Madrid, el Barça ha malbaratat aquest diumenge una renda de 15 punts contra el Movistar Estudiantes i no ha pogut aprofitat la derrota de l'Unicaja per situar-se com a líder de la Lliga Endesa. Joan Carles Navarro, a més, s'ha ressentit dels seus problemes físics.

Fede van Lacke i Nacho Martín han liderat el triomf d'un equip local molt ben dirigit des de la banqueta per Txus Vidorreta i des de la pista per Javi Salgado.

Justin Dollman ha començat el partit inspirat i ha anotat 12 punts en un tres i no res. El Barça, que ha tingut una renda de 15 punts durant el segon període (21-36), ha anotat 57 punts en els primers 20 minuts (50-57). L'equip blaugrana ha anotat el 67,7% dels tirs de camp que ha intentat fins al descans, però després ha patit una metamorfosi.

El Movistar Estudiantes ha reaccionat, ha modificat la seva defensa, ha limitat les seves pèrdues de pilota i ha capgirat el marcador. Quan s'ha vist superat, el Barça no ha sabut mantenir la concentració. La renda local ha arribat a ser de nou punts a tres minuts i mig del final (92-83).

Marcelinho Huertas ha estat desqualificat a 17 segons del final.

El Barça presentarà aquest dilluns Edwin Jackson, un reforç exterior que ha de servir per fer front a la plaga de lesions.