ACB
Esports Bàsquet 17/04/2011

El Regal Barça es retroba contra un minvant Blancos de Rueda Valladolid (77-53)

El segon període ha portat la bona notícia al Palau Blaugrana del retorn de Joan Carles Navarro, que ha jugat uns minuts després de perdre's els tres darrers partits de l'ACB

Lorbek llança davant de Nacho Martín

BarcelonaEl líder de l'ACB, el Regal Barça, ha sabut aprofitar la derrota d'ahir del Reial Madrid i ha tornat a recuperar una victòria d'avantatge al front de la classificació ja que ha superat un minvant Blancos de Rueda Valladolid (77-53) al Palau Blaugrana. Els 12 jugadors de l'equip que entrena Xavi Pascual han anotat aquest migdia almenys dos punts.

El Regal Barça ha encetat el partit amb la clara voluntat de recuperar la seva velocitat, jugant atacs curts i sumant punts. Això li ha donat aviat una renda de deu punts (16-6), que el Blancos de Rueda Valladolid ha tractat de contrarestar situant-se en una defensa en zona. Al final del primer quart, 24-13.

El segon període ha portat la bona notícia del retorn de Joan Carles Navarro, que ha jugat uns minuts després de perdre's els tres darrers partits de l'ACB. El Regal Barça, que ha fet millors tirs exteriors que en anteriors partits, ha arribat al descans amb 43-24.

Els darrers dos quarts del partit, molt còmodes per al Regal Barça perquè el rival li ha permès córrer, s'han desenvolupat sense grans ensurts per als locals, que no han tingut problemes per mantenir una bona renda tant al final del tercer quart (57-36) com al final del partit (77-53).