ACB
Esports Bàsquet 01/05/2011

El Lagun Aro GBC no evita que el Regal Barça es garanteixi la primera posició (81-55)

A diferència de l'equip de futbol, el Regal Barça ha sabut aprofitar la derrota del Reial Madrid, ha guanyat i s'ha garantit, a falta de dues jornades, la primera posició

Sada i Salgado lluiten per la pilota

BarcelonaA diferència de l'equip de futbol, el Regal Barça ha sabut aprofitar la derrota del Reial Madrid, ha guanyat (81-55) i s'ha garantit, a falta de dues jornades, la primera posició de la temporada regular. Ricky Rubio (12 punts amb 4 triples), Erazem Lorbek (15 punts) i Fran Vázquez (14 punts i 12 rebots) han estat alguns dels jugadors destacats.

El Lagun Aro GBC ha començat el partit espantant tothom i aconseguint una renda de vuit punts (2-10) a les primeres de canvi. El Regal Barça, en canvi, ni s'ha despentinat per sumar un 8-0, igualar el partit i començar a fer el joc que li convenia per arribar al final del primer quart per davant (18-16).

El partit s'ha trencat al segon quart, quan la renda local ha crescut fins als deu punts (27-17). Al descans, 41-33.

Un gran inici de tercer quart blaugrana (10-0) ha acabat amb qualsevol opció visitant de remuntada i ha situat la renda als 20 punts. La recta final del partit, que ha arribat al final del tercer quart amb 62-47 i al final amb 81-55, no ha tingut gaire més història.